Jste zde

Domů » Ubytování

Penzion Bernique Guest House, La Digue

Seychelský penzion Bernique Guest House

Penzion Bernique Guest House leží uprostřed seychelského ostrova La Digue, v místě Anse Reunion. Oblíbená pláž Source d'Argent je ve vzdálenosti cca 3 km od penzionu. Nákupní možnosti jsou vzdálené 6 minut jízdy autem.
Patří do ubytování 2-hvězdičkové kategorie.

Rodinně vedený podnik s 5 pokoji leží na klidném místě, uprostřed upravené tropické zahrady. Hned vedle se nachází restaurace, kde můžete ochutnat vynikající pokrmy místní kreolské kuchyně.
Ze sportovních aktivit nabízí jízdu na kole, kola si můžete zapůjčit za poplatek.

Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny sprchou a WC, malou ledničkou, kávovarem, čajovarem, ventilátorem a terasou.
Stravování: Kontinentální snídaně.

(údaje jsou z roku 2010)

Seychelský penzion Bernique Guest House - možnost ubytování

Komentáře

Byl to pro nás penzion snů. Velmi dobře položený uprostřed ostrova, proto velmi klidný a blízko ke všem plážím (max. 10 minut na kole). Květiny v pokoji a čerstvý ovocný džus jsme dostali na přivítanou. Byla tu velmi příjemná atmosféra a perfektní personál. Pro milovníky přírody a estéty je to tu úplný ráj na zemi, nedotčená a perfektně udržovaná zahrada. Čerstvé vynikající ovoce u snídaně. Hotel má smlouvu s restaurací, která je vzdálená 5 minut chůze a kde je ve vynikající kvalitě servírována výborná, chutná kuchyně s kvalitním servisem. Byla to ta nejlepší restaurace na ostrově. Kolo si lze zapůjčit za 100 Rps (asi 7€) na den a je vhodné pro krásné túry se zkušeným průvodcem.