Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel The Wharf & Marina, Victoria

Seychelský hotel The Wharf & Marina

Poloha

Moderně vybavený 3-hvězdičkový hotel The Wharf & Marina leží přímo v jachtařském přístavu města Victoria, na východním pobřeží seychelského ostrova Mahé.

Je ideální pro krátkodobá ubytování před nebo po příletu na ostrov, nebo při dovolené na lodi. Vzdálenost k letišti je asi 5 minut jízdy autem a do centra města Victoria přibližně 10 minut.

Hotel nemá žádnou pláž, protože leží v jachtařském přístavu. K nejbližší pláži se dostanete po cca 15 minutách jízdy hotelovým kyvadlovým autobusem (zdarma).

Zařízení

Malý hotel postavený v kreolském stylu nabízí k ubytování 15 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, restaurace "Aubergine" (evropská, kreolská a indická kuchyně), bar "Mystique", business centrum, internetové připojení (za poplatek), prádelna (za poplatek).

V zahradě najdete plavecký bazén, za poplatek jsou organizovány výlety lodí.

Ubytování

Příjemně a moderně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, satelitní TV, telefonem, sejfem, klimatizací, ventilátorem, internetovým připojením WLAN (za poplatek), přístrojem na přípravu kávy a čaje, malou ledničkou. Pokoje mají výhled do vnitrozemí nebo na přístav.

Stravování

Vlastní, snídaně formou bufetu nebo večeře à-la-carte v hotelové restauraci.

(údaje jsou z roku 2012)

Seychelský hotel The Wharf & Marina - ubytování

Místo

Hotel The Wharf & Marina 4° 38' 46.2192" S, 55° 28' 36.4692" E
Location