Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Villas De Mer, ostrov Praslin

Seychelský hotel Villas De Mer s bazénem

Hotel Villas de Mer leží hned vedle nejdelší pláže ostrova Praslin, Grand Anse na jižní straně ostrova. Z pobřeží budete mít výhled na ostrovy Cousin a Cousine. Pláž je zde obzvláště bílá a nabízí mírný přístup do moře. Restaurace a možnosti nákupů jsou částečně dosažitelné pěšky. Transfer z praslinského letiště trvá asi 5 minut, k přístavišti je to 15 km. 3x týdně jezdí zdarma kyvadlová doprava na pláže Anse Volbert nebo Anse Lazio.

Hotel byl nedávno renovovaný, nyní nabízí restauraci, velký bazén a 10 mini suit k ubytování, které jsou umístěné v celkem třech větších bungalovech. Hlavní budova zařízení byla také kompletně modernizována a zařízena v tradičním plantážovém stylu.

Večer se příležitostně koná zábavný program s živou hudbou nebo taneční večery.
Za poplatek jsou na ostrově nabízeny vodní sporty i rybaření, výlety lodí nebo za potápěním vám na objednávku zajistí hotel. 5 minut jízdy je vzdálené golfové hřiště v Lemuria Resorts s 18-ti jamkami.

Každá suita má velkou koupelnu se sprchovým koutem a fénem, klimatizovanou ložnici, útulný obývací prostor, vlastní terasu. Kromě klimatizace mají také velké stropní ventilátory, zažízení k přípravě čaje a kávy, minibar a trezor. Zařízení jednotlivých suit je moderní, v roce 2011 byly všechny vybaveny kvalitním a nábytkem z masivního dřeva z ostrova Bali.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - kontinentální snídaně, večeře formou bufetu nebo výběrem z menu. Přímo u hlavní budovy je plážová restaurace, která nabízí vynikající kreolskou a mezinárodní kuchyni.

(údaje jsou z roku 2011)

Seychelský hotel Villas De Mer a bungalov
Seychelský hotel Villas De Mer - ubytování
Seychelský hotel Villas De Mer s restaurací
Seychelský hotel Villas De Mer na pobřeží

Místo

Hotel Villas de Mer 4° 19' 29.1684" S, 55° 42' 5.6484" E
Location