Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Patatran Village, ostrov La Digue

Hotel Patatran Village na ostrově La Digue

Rodinný hotel Patatran Village na severovýchodě ostrova stojí ve svahu. Nabízí úchvatný výhled na křišťálově čistou vodu a pláž Anse patates, od níž je oddělen jedinou klidnou ulicí. Na ostatní pláže ostrova se pohodlně dostanete na kole. Transfer do přístavu trvá 10 minut. Poblíž hotelu se nachází jen jedna restaurace s asi 8 místnostmi. Protože ostrov není velký, do obchůdků a restaurací dojedete na kole do 10 minut.

Hotelová restaurace se nachází přímo u moře, stejně jako bazén a terasa. Ručníky a lehátka vám půjčí zdarma. Kromě toho hotel nabízí sejf (za poplatek) a prádelnu.

V hotelu se nachází 26 pokojů v bungalovech (8 bungalovů typu standard a 9 typu superior) naproti hlavní budovy. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, sprchou (typ superior: vana se sprchou), WC, fénem, telefonem, malou ledničkou, automatem na čaj a kávu. Bungalovy typu superior jsou větší a komfortnější. V hlavní budově se nachází jediný pokoj: velmi moderně a komfortně vybavený Captain’s Suite s úchvatným výhledem. Při příjezdu dostanete láhev sektu.

V hotelu se podává snídaně kontinentálního typu. Pokud si zaplatíte polopenzi, máte nárok na večeři formou bufetu nebo výběru z menu.
Zdarma si můžete půjčit vybavení na šnorchlování, za poplatek si můžete půjčit kolo.

Pláž u hotelu Patatran Village na ostrově La Digue