Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Paradise Sun, Praslin

Hotelový areál Paradise Sun na Praslinu

Čtyřhvězdičkový hotel Paradise Sun se nachází přímo na pláži, na ostrově Praslin.
Na Praslin návštěvníky zaveze trajekt CatCoco. Spoj z Mahé na Praslin se však může malinko zdržet.

Hotel disponuje 80 pokoji a kromě recepce a vestibulu v něm najdete také televizní místnost, nejrůznější obchůdky a butiky k nakupování, dvě restaurace a bar. Bezplatně lze využívat počítač s připojením na internet. Pro děti od 6 do 12 let funguje Mini-Club a za poplatek je možné zařídit hlídání dětí (je-li v hotelu minimálně 6 dětí).
Venku je umístěn bazén, za slunečníky a lehátka hostě neplatí. Bez poplatků je možné zahrát si (plážový) volejbal, stolní tenis, surfovat, projet se na kánoi, půjčit si šlapadla. Za poplatek si hosté mohou půjčit kola a věnovat se potápění. Další sportovní aktivity probíhají podle momentální dostupnosti a částečně jsou zpoplatněné. Přes den se o zábavu postarají sportovní a aerobikové animace.

Pokoje Superior jsou vybaveny vanou/WC nebo sprchou/WC. Všechny pokoje jsou klimatizovány, se stropním ventilátorem, terasou nebo balkonem. K dalšímu vybavení patří telefon, přípojení k internetu, fén a sejf. Za poplatek mohou hosté využít minibar.

Stravování: polopenze, jídla se podávají formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Seychelly, hotel Paradise Sun - ubytování

Komentáře

Tento hotel můžeme přátelům kdykoliv doporučit! Pro páry a na líbánky je ideální! Recepční toho ale moc nevěděli o hotelových službách. Kromě placení se při odchodu na nic nezeptali (např. jak se líbil pobyt, přání dobré cesty). V hotelu je možné koupat se v klidném bazénu i sportovat venku. Na windsurfing měli bohužel jen jedno malé prkno.