Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Paradise Sun, Praslin

Pohled na hotel a bazén - hotel Paradise Sun

Čtyřhvězdičkový hotel Paradise Sun s 80 pokoji je obklopen tropickou zahradou. Nachází se v zátoce Anse Volbert, hned za hotelem se tyčí hory. Letiště je vzdáleno zhruba 12 km od hotelu.
V hotelu najdete recepci, internetový a čtenářský koutek, obchůdek, bar. V rozlehlé zahradě se nachází bazén, dětský bazének a terasa. Ručníky, lehátka a slunečníky vám zdarma půjčí u bazénu i na pláži. Zdarma si můžete půjčit kajak, vybavení na šnorchlování, windsurfing, zahrát stolní tenis, volejbal nebo zacvičit si ve vodě. U místních živnostníků si můžete zapůjčit kolo nebo potápěčskou výstroj. Večer se konají párty.

Pokoje se nachází v 1-patrových nebo 2-patrových bungalovech. V keždém bungalovu jsou 2 až 4 pokoje. Menší pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, sejfem, telefonem, malou ledničkou, automatem na čaj a kávu, klimatizací, stropním ventilátorem, balkonem nebo terasou. Posuvné dveře můžete zavřít nebo je nechat otevřené přes celou délku balkonu. Větší pokoje mají WC oddělené od koupelny, navíc v nich je vana, sedací souprava a sofa.

Snídaně formou bufetu se podává v restauraci u bazénu. Večeři si vybíráte z jídelního lístku v restauraci na pláži nebo u bazénu (v restauraci u bazénu se večeře v neděli nepodává). Odpoledne dostanete kávu, čaj a svačinku. V restauraci u bazénu můžete ochutnat speciality francouzské a kreolské kuchyně.

Pokud zde novomanželé stráví 6 a více nocí, dostanou koš s ovocem a romantickou večeři na pláži, nabídka platí do 12 měsíců od svatby.

Hotelová pláž - hotel Paradise Sun
Hotel Paradise Sun, Praslin - možnost ubytování