Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Palm Beach, ostrov Praslin

Pohled na hotel Palm Beach, Praslin a bazén

Tříhvězdičkový hotel Palm Beach se nachází na písečné pláži v zátoce Grand Anse. Do hotelu se hosté dostanou trajektem z Mahé (30 minut jízdy), případně si mohou zaplatit vnitrostátní let z Mahé na Praslin (15 minut). Letiště je vzdáleno 10 minut jízdy od hotelu.

Dvoupatrovou budovu s 16 pokoji obklopuje tropická vegetace. Najdete zde recepci, venkovní restauraci s kreolskými i mezinárodními specialitami, bar po širým nebem. Na pláži najdete bazén s terasou, zdarma vám zde zapůjčí lehátka. Hotel nabízí krásný výhled na ostrovy Cousin a Cousine. Místní podnikatelé nabízejí různé vodní atrakce. Jednou týdně hraje živá hudba.

Stylové dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou/WC, fénem, klimatizací, ventilátorem, sejfem, televizí, telefonem, automatem na čaj a kávu, minibarem (za poplatek), terasou či balkonem s výhledem na mořskou stranu. Čtyřlůžkové apartmány jsou větší, ložnice je v nich oddělená.

Ráno se podává kontinentální snídaně. Pokud si zaplatíte polopenzi, dostanete večeři o 4 chodech (není na výběr z více jídel).

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Palm Beach, Praslin - možnost ubytování