Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel L'Ocean, La Digue

Seychelský hotel L'Ocean u moře

Malý hotel L'Ocean se nachází na severní straně ostrova La Digue. Díky své poloze ve svahu nabízí nádherný výhled na okolní ostrovy Marianne, Grande Soeur, Petite Soeur a Félicité. K přístavu a obchodům je to asi 1 km, na nádherné pláže Anse Patates a Anse Sévère jen několik minut pěší chůze.

Rodinně vedený hotel nabízí k ubytování celkem 8 pokojů. Dále k jeho zařízení patří malá restaurace s výbornou kreolskou i mezinárodní kuchyní a s výhledem na Indický oceán, bar. Hotel příležitostně pořádá večerní zábavu s živou hudbou nebo s folklórem.
Ručníky na pláži jsou zdarma, za poplatek je šnorchlování nebo půjčovna kol.

8 standardních pokojů (cca 27 m2) je příjemně zařízených v typickém místním stylu. K jejich vybavení patří sprcha, WC, vysoušeč vlasů, klimatizace, stropní ventilátor, místo k posezení, minibar, sejf, telefon a balkón s výhledem na oceán.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - kontinentální snídaně, při objednané polopenzi je večeře výběrem z menu s převážně místní kuchyní. 1x týdně se koná kreolský bufet.

(údaje jsou z roku 2011)

Seychelský hotel L'Ocean s terasou
Seychelský hotel L'Ocean - ubytování

Místo

Hotel L´Ocean 4° 20' 15.1548" S, 55° 49' 58.8756" E

Komentáře

Byla to perfektní relaxační dovolená. Nápoje v restauraci byly drahé, dražší než v jiných restauracích. Večeře byla chutná, s dostatkem jídla. 2x týdně byl bufet, jinak každý den ryby, maso, 3 chody, někdy i 4. Snídaně nebyla nic extra – na výběr omeleta, míchaná vejce, volská oka nebo vařená vejce. Vždy čerstvé ovoce a marmeláda, žádný sýr ani salám. V blízkosti hotelu jsou 3 pláže.
Location