Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Le Meridien Fisherman’s Cove, Beau Vallon - ostrov Mahé

Hotel Le Meridien Fisherman’s Cove v zátoce Beau Vallon

Pětihvězdičkový hotel Le Meridien Fisherman’s Cove v zátoce Beau Vallonse nachází přímo na písečné pláži. V jako okolí najdete hotely i restaurace. Do hlavního města Victoria zajedete za 10 až 15 minut, na letiště za zhruba 30 minut.

Tichý hotýlek ocení všichni hosté, kteří mají rádi osobitou atmosféru a eleganci. V restauraci Le Cardinal vám nabídnou kulinářské delikatesy a velký výběr vín. V restauraci Le Bourgeois servírují speciality středomořské a kreolské kuchyně přímo u moře. Přes den se můžete občerstvit v baru Le Cocoloba. Večer si můžete zajít na koktejl do baru Sunset. Každý večer hraje živá hudba. Součástí hotelu jsou 2 obchůdky, prádelna. Téměř ve všech veřejných prostorách se můžete připojit k internetu.

Zaplatit si můžete snídaní, polopenzi i plnou penzi. Snídaně a večeře (každý den odlišná, pestrá nabídka) se podávají formou bufetu v restauraci La Cardinal. Oběd se podává v baru Le Cocoloba. Odpoledne dostanete kávu/čaj a dezert.

68 pohodlných pokojů se nachází v jednopatrových až dvoupatrových bungalovech. Moderní pokoje (30m²) jsou vybaveny vanou i sprchovým koutem, WC, fénem, klimatizací, telefonem, sejfem, minibarem, automatem na kávu a čaj, župany, pantoflemi, jukeboxem, televizí, terasou nebo balkonem s výhledem na mořskou stranu. Na požádání vám půjčí video. Za poplatek se připojíte k internetu. Větší pokoje (45m²) jsou zařízeny stejně, ale patří k nim velká dřevěná terasa a jsou blíž u moře. Největší pokoje (55m²) mají navíc kávovar. Disponují výhledem na moře i zahradu.

V tropické zahradě je k dispozici bazén. Na pláži i u bazénu vám zdarma půjčí lehátka a slunečníky. Zadarmo vám půjčí vybavení na tenis, kanoe, kajaky, vybavení na šnorchlování. Zdarma je i whirlpool, bazének na potápění a lázně hammam. Za poplatek můžete využít posilovnu. Asi 200 m od hotelu se nachází centrum vodních sportů (rybaření, vodní lyže, potápění). Zaplatit si můžete i různé wellness procedury a masáže.

ostrov Mahe - slunění s koupáním u hotelu Le Meridien Fisherman’s Cove