Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Le Duc de Praslin, Praslin

Hotel Le Duc de Praslin, Seychely

Hotel Le Duc de Praslin je vzdálený pouhých 150 m od úžasné pláže Côte ď Or na ostrově Praslin, pár minut chůze od obchodů a restaurací. Letiště na ostrově Mahé je vzdáleno asi 60 km, letiště na Praslinu asi 7 km.

Osobitý a útulný hotýlek je umístěn v tropické zahradě, patří k němu 2 restaurace. Hlavní restaurace Le Dauphin se nachází u bazénu a nabízí kreolské speciality. Umělecky zařízená restaurace Café des Arts se nachází přímo na pláži a je známá specialitami z darů moře. V hotelu je dále umístěn bar, salonek s televizí, internet (1 hodina denně zdarma, další za poplatek), malá knihovna a butik.
Kromě toho hotel disponuje bazénem s jacuzzi a lehátky.
Sport a fitness: půjčení kol za poplatek. Na požádání a za poplatek je možné zařídit také masáže.

Pokoje Standard (50 m²) jsou vybaveny vanou/sprchou, WC, fénem, telefonem, připojením na internet, automatem na čaj a kávu, minibarem, sejfem, terasou.
Pokoje Superior (64 m²) jsou velké, moderně a elegantně zařízené a vybaveny vanou/sprchou, WC, fénem, televizí (plochá obrazovka), telefonem, automatem na čaj a kávu, klimatizací, sejfem, minibarem, terasou.
Apartmány Honeymooner Suite (75m²) jsou zařízeny jako pokoje typu Superior, ale jsou ještě větší, s venkovní sprchou, DVD přehrávačem, větší televizí (plochá obrazovka), balkonem.

Stravování: kontinentální snídaně v hlavní restauraci. V případě polopenze se v hlavní restauraci podává večeře formou bufetu nebo výběrem z menu. V restauraci Café des Arts si můžete vybrat z jídelního lístku (platí si sám host).
Speciálně pro manžele na svatební cestě: při příjezdu dostanou novomanželé láhev šampaňského a koš s ovocem. V případě polopenze večeře při svíčkách v restauraci Café des Arts a plavba při západu slunce s koktejly a občerstvením.

(údaje jsou z roku 2010)

Seychely, hotel Le Duc de Praslin - možnost ubytování