Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Le Domaine de l'Orangeraie, La Digue

Seychelský hotel Le Domaine de l'Orangeraie

4-hvězdičkový hotel Le Domaine de l'Orangeraie se nachází na severním pobřeží ostrova La Digue. Je položený na idylickém místě, na malém kopci s přímým výhledem na Indický oceán.

Pouze malá ostrovní silnice odděluje zařízení od pláže Anse Sévère, pěšky je to jen pár minut k přístavnímu molu na La Digue. Do nejbližšího supermarketu se na kole dostanete asi za 10 minut. Transfer z letiště Mahé trvá cca 120 minut (včetně trajektu).

Příjemný hotel je umístěn v krásně upravené zahradě, inspirován asijským učením "Zen". V lednu 2010 byl renovován a nabízí k ubytování 55 prostorných bungalovů s pokoji.

Dále k jeho zařízení patří recepce, butik, knihovna, odjezdová místnost (šatna se sprchovým koutem), hlavní restaurace "Le Combava" a restaurace "Santosha" s místní a mezinárodní kuchyni, dva bary s tropickými koktejly.

Venku najdete bazén se sluneční terasou. U bazénu jsou slunečníky, lehátka a plážové osušky k zapůjčení zdarma.

Ubytovaní hosté mohou zdarma využít fitness centrum (otevřené na počátku roku 2012), půjčovnu kol a pomůcky ke šnorchlování. Za poplatek je potápění a hluboký mořský rybolov u místních poskytovatelů.

Zpoplatněné je také wellness centrum s hamámem (objednávky na místě) - pro relaxaci se doporučuje spa "Eden Rock" s procedurami a masážemi.

Všechny vily jsou stylově zařízené s afro-asijskými prvky.

Vily Garden jsou 2-patrové (cca 70 m2), vybavené koupelnou a WC, venkovní sprchou, vysoušečem vlasů, klimatizací, satelitní TV, telefonem, trezorem, plně vybavená kuchyňkou (včetně konvice na přípravu čaje a kávy, mikrovlnné trouby, chladničky), balkónem nebo terasou.

Vily de Charme (cca 70 m2) jsou postavené na svahu v bujné přírodě, mají podobné vybavení jako vily Garden, ale jsou bez kuchyňského koutu. Jsou luxusnější, nabízejí napůl otevřenou koupelnu, bezdrátové připojení k internetu (zdarma).

Vily de Charme Elegance (cca 85-100 m2) mají stejné vybavení jako vily de Charme, ale jsou větší a mají navíc vířivku.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - bohatá snídaně formou bufetu v hlavní restauraci "Le Combava", večeře se podává formou bufetu nebo výběrem z menu v hlavní restauraci nebo v à-la-carte restauraci (za příplatek) "Santosha".

(údaje jsou z roku 2011)

Seychelský hotel Le Domaine de l'Orangeraie s terasou
Seychelský hotel Le Domaine de l'Orangeraie se zahradou
Seychelský hotel Le Domaine de l'Orangeraie - ubytování

Místo

Hotel Le Domaine de l'Orangeraie 4° 20' 43.17" S, 55° 49' 51.4596" E
Location