Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Labriz Silhouette Resort, Silhouette

Seychellský hotel Labriz Silhouette Resort na pobřeží

Pětihvězdičkový hotel Labriz Silhouette Resort, uprostřed nedotčené přírody ostrova Silhouette, se nachází na 2 km dlouhé písečné pláži. Transfer z ostrova Mahé trvá asi 45 minut.

V centrální budově najdete recepci, prodejnu se suvenýry, obchůdek, čistírnu, lékařskou pohotovost (za poplatek). Hostům jsou dále k dispozici restaurace: Café Dauban, italská restaurace Portobello, japonská restaurace Sakura, restaurace Teppanyaki u moře, pizzerie a bar u bazénu. Občerstvení a koktejly nabízí bar Lo Brizon. V koloniálním domě mimo resort najdete restauraci Grann Kaz, kde připravují tradiční kreolské pokrmy.
V hotelové zahradě je bazén, na terase vám jsou k dispozici lehátka, slunečníky a ručníky.
V ceně ubytování je vstup do posilovny, sauna, parní lázně, tenis (osvětlení a rakety za poplatek). Zaplatit si můžete kurzy potápění, výstroj na šnorchlování, šlapadla, kajaky, procedury a masáže v Aquum Spa.

111 vil je roztroušeno v tropické zahradě.
Zahradní vily (pro 2-4 osoby, 88 m²) jsou vybaveny pohovkou na spaní, koupelnou, WC, fénem, župany, přezůvkami, LCD televizí, CD a DVD přehrávačem, telefonem, sejfem, přípojkou na internet, minibarem, automatem na čaj a kávu, klimatizací, venkovní sprchou s výhledem na hory, terasou.
Vily Beach jsou prostornější (max. 2 dospělí a 2 děti, 98 m²), stojí v první řadě u pláže. Hustá vegetace vám však může zakrýt výhled na moře.
K vilám typu Beach Pool navíc patří bazének (3 × 3 m).

Stravování: Snídaně, polopenze nebo plná penze - vše formou bufetu v hlavní hotelové restauraci.
Novomanželé (do 6 měsíců po svatbě) dostanou láhev sektu, koš s ovocem.

(údaje jsou z roku 2010)

Seychellský hotel Labriz Silhouette Resort
Seychellský hotel Labriz Silhouette Resort - ubytování