Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel La Reserve, Praslin

Pláž u hotelu La Reserve

Čtyřhvězdičkový hotel La Reserve se 40 pokoji se nachází na severozápadě ostrova Praslin, přímo na soukromé pláži Petite Cour. Je obklopen tropickou přírodou a krásně z něj uvidíte sousední ostrov Curieuse. Pozvolna se svažující zátoka s přilehlým mořským parkem je ideální na šnorchlování, pozorování ryb a korálů. Zhruba 800 m od hotelu najdete kilometr dlouhou písečnou pláž Anse Volbert. Na letiště Praslin dojedete za 20 minut.

V krásné zeleni hotelového komplexu jsou roztroušeny vily s pokoji, budova recepce, bazén s barem. Zdarma vám zde půjčí slunečníky, lehátka a ručníky. V zahradě žijí dokonce želvy obrovské. K dispozici je internetová místnost, zasedací místnost (za poplatek), obchůdek, služba na úklid a praní (za poplatek). Můžete využít posilovnu, půjčit si kajak nebo výbavu na šnorchlování (bez poplatku). Zaplatit si můžete hodiny potápění, výlety za šnorchlováním na ostrov St. Pierre, rybaření, ale i výlety na ostrovy Sister, Aride, Coco do Valée de Mai. Minimální počet účastníků je 6 osob a výlet je závislý na počasí. Asi 20 minut od hotelu je golfové hřiště.
Děti si mohou zaplavat v dětském bazénku a za poplatek hotel nabízí hlídání dětí. Několikrát týdně hraje živá hudba. Konají se zde kurzy vaření, coctail party.

Pokoje o velikosti 64m² jsou umístěny ve 2-patrových budovách. V každé budově se nacházejí 4 stylové pokoje. Díky poloze na útesu (dojdete sem po schodech) vás čeká překrásný výhled na moře. Pokoje jsou vybaveny sprchou/WC, klimatizací, fénem, stropním ventilátorem, televizí se satelitem, sejfem, telefonem, terasou s výhledem na moře. Můžete si zde připravit čaj a kávu.
Pokoje o velikosti 66m² jsou moderně vybaveny. Najdete v nich vanu i sprchu, zvlášť WC a sedací soupravu. Mohou v nich bydlet děti od 8 let.

Místní speciality i pokrmy mezinárodní kuchyně můžete ochutnat v restauraci Jetty. Z terasy zastíněné palmami uvidíte mořský park a v něm zakotvené jachty. V Pool Grill Restaurant se v poledne servírují ryby a grilované pokrmy. Chutně se najíte i v baru u bazénu nebo ve stylovém baru Old House.
Snídaně probíhá formou bufetu, na večeři si v restauraci Jetty můžete vybrat z několika jídel, 3x týdně probíhá večeře formou bufetu. Odpoledne dostanete zdarma čaj a dezert.

Hotelový bazén - hotel La Reserva
Seychelský hotel La Reserva - možnost ubytování