Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Ľ archipel, ostrov Praslin

Seychelský hotel Ľ archipel, Praslin

Čtyřhvězdičkový hotel Ľ archipel s 30 pokoji se nachází na severozápadě ostrova Praslin - na soukromé písečné pláži Anse Gouvernement. Je vzdálený asi 18 km od místního letiště.
V hotelu najdete recepci, terasu. U bazénu vám zdarma zapůjčí lehátka a ručníky. Využít můžete hotelovou posilovnu, biliár, půjčit si vybavení na šnorchlování, windsurfing, kanoe (vše bez poplatků). Za poplatek si můžete půjčit kolo, vybavení na potápění a rybaření na širém moři. Také si můžete zaplatit výlet na okolní ostrovy). Dvakrát týdně hraje živá hudba.
V hotelu mohou bydlet děti až od 3 let. Protože hotel stojí na útesu, není příliš vhodný pro špatně pohyblivé jedince.

Prostorné pokoje (44 m²) se nacházejí v 1-patrových nebo 2-patrových vilách. Jsou vybaveny sprchou, odděleným WC, fénem, klimatizací, stropním ventilátorem, minibarem, sejfem, televizí se satelitem, telefonem, balkonem či terasou s výhledem na moře. Můžete si zde připravit čaj nebo kávu. O něco větší pokoje (65 m²) mají navíc k dispozici vanu i sprchu, sedací soupravu a šatní skříň. Největší pokoje o rozloze 120 m² mají zvlášť obývací pokoj, whirlpool, verandu, připojení k internetu a fax.

V prvním patře hotelu najdete restauraci La Feuille ďOr. Nabízí speciality kreolské i mezinárodní kuchyně a kromě toho je zde krásný výhled na moře. Přes den se můžete občerstvit v restauraci Bonm Ange přímo na pláži. Zakoupit si můžete snídani nebo polopenzi. Snídaně probíhá formou bufetu, večeře výběrem z menu (prosíme, slušně se oblečte) v restauraci La Feuille ďOr. Večer si navíc můžete vybrat z menu nebo barbecue v plážové restauraci Bonm Ange.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotelový bazén - hotel Ľ archipel na Praslinu
Hotel Ľ archipel na Praslinu - možnost ubytování