Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Indian Ocean Lodge, Praslin

Seychelský hotel Indian Ocean Lodge, Praslin

Tříhvězdičkový hotel Indian Ocean Lodge s 32 pokoji se nachází přímo na písečné pláži Grande Anse na západě ostrova Praslin. Cesta z letiště trvá asi 10 minut. Do vesničky Grande Anse Village dojdete za pouhých 5 minut. Na bílou písečnou pláž Côte ďOr vás denně zdarma zaveze autobus (odjez na pláž v 10.00 hodin, odjezd do hotelu v 16.00 hodin).

Půvabný hotýlek je obklopen tropickou zahradou. Střecha hlavní budovy je pokryta slámou. V této budově najdete útulnou restauraci se specialitami místní i mezinárodní kuchyně. Malý bazén, dětský bazének a terasa se nacházejí pár kroků od pláže. U bazénu se nachází restaurace s krásným výhledem na moře.
Zdarma vám zapůjčí výbavu na šnorchlování, za poplatek si můžete půjčit kola. Na pláži Côte ďOr se můžete věnovat vodním sportům, hotel může uspořádat i výlety na člunech. Dvakrát týdně se pořádá večírek.

Stylově zařízené pokoje jsou umístěny v chatkách. Pokoje jsou vybaveny sprchou/WC, fénem, klimatizací, ventilátorem, sítí proti komárům, malou ledničkou, sedací soupravou, telefonem, sejfem, terasou či balkonem. Můžete si v nich uvařit čaj nebo kávu. V pokojích jsou posuvná okna a posuvné dveře. Všechny pokoje nabízejí výhled na moře, ale hustá vegetace ho někde trošku zakrývá. V jedné chatce najdete 4 pokoje.

Můžete si zaplatit snídani (formou bufetu) nebo polopenzi. Večeře probíhá formou bufetu nebo výběrem z menu.

Hotel Indian Ocean Lodge na Praslinu - možnost ubytování