Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Desroches Island Lodge, Desroches

Hotel Desroches Island Lodge, Seychely

Hotel Desroches Island Lodge se nachází přímo na pláži ostrova Desroches, jihozápadně od ostrova Mahé (30 minut letu), na Desroches vás dopraví malé letadlo.

5-hvězdičkový hotel nabízí 20 pokojů, vstupní halu s recepcí, je vybaven klimatizací. Ke gastronomickým zařízením patří restaurace a bar u bazénu. Nejrůznější obchůdky a butiky lákají k nákupům. Za poplatek lze využít prádelní služby. Použití počítače s internetem se platí.
V zahradě najdete venkovní bazén s odděleným dětským bazénkem. V ceně ubytování jsou tenisové kurty, volejbal, plážový volejbal, stolní tenis, půjčení kol. Milovníci vodních sportů ocení šlapadla, kanoe, surfování (bez poplatku). Potápění je za poplatek.
Na místě je možné zakoupit masáže a kosmetické procedury.

Ubytování je možné v pokojích Junior suite s terasou nebo balkonem. Jsou vybaveny klimatizací, stropním ventilátorem, sedací soupravou, vanou, WC, venkovní sprchou, sejfem, fénem, televizí se satelitem. Minibar je za poplatek.

Stravování: Plná penze zahrnuje snídani, oběd a večeři formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Seychely,hotel Desroches Island Lodge - ubytování

Komentáře

Úžasná dovolená na ostrově snů. Ostrov je kouzelný, příroda čistá. Jen se člověk musí starat sám o to, co potřebuje a nečekat na hotelový personál. Na snídani jsme čekali přes hodinu. Pití donesli nejdříve po půl hodině. Často jsem musel jít k baru sám a donést džus pro naše děti. Ručníky jsme nedostali ani po dvou hodinách. Sám jsem potom šel na recepci a donesl je. Hotel se nachází na ostrově se soukromou pláží. Židle kolem hotelového stolu byly neustále znečištěny ptačím trusem. Sám jsem je pokaždé čistil a potřeboval nový ubrousek. Neuvěřitelně dlouho trvalo, než mi ho donesli. Úžasné místo pro rybáře a potápěče. Úžasná pláž.