Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Denis Island Lodge, Denis

Hotel Denis Island Lodge na pobřeží ostrova Denis, Seychely

Ostrov Denis poblíž rovníku připomíná ostrov pokladů a je opravdovým pokladem pro všechny, kdo si chtějí odpočinout. Láká především svou původností a odlehlostí. Lemují ho bílé písečné pláže poseté palmami, které vybízejí ke koupání a bohatý podmořský svět samozřejmě i k potápění. Od letiště na ostrově Mahé je ostrov vzdálen 95 km a dostanete se na něj přibližně za 45 minut.

Hotel Denis Island Lodge s 25 obytnými jednotkami byl postaven v kreolském stylu a zapadá tak do tropické přírody. O blaho hostů se stará hotelová restaurace nabízející mezinárodní a kreolskou kuchyni. Ve vinném sklípku se odehrávají příjemné večery při ochutnávce vína. V baru nabízejí spoustu koktejlů, které si host vychutná nejlépe při západu slunce. K dalšímu vybavení patří televizní místnost, internetový koutek a butik. Návštěvníci se samozřejmě mohou osvěžit v hotelovém bazénu, jehož součástí je i dětský bazének. Na pláži i u bazénu jsou k dispozici lehátka, ručníky a slunečníky.
Sport/zábava: tenisový kurt, plachtění, šnorchlování, kajaky, biliár. Je možné zaplatit si výlety nebo rybaření na širém moři. Výborné možnosti potápění, vlastní centrum PADI (za poplatek). Zaplatit si můžete rovněž nejrůznější masážní procedury. O zábavu se dvakrát týdně postará živá hudba.

Vily de-luxe-cottage jsou velice elegantně, hezky a pohodlně zařízené (90 m²) s vanou a sprchou, WC, venkovní sprchou, fénem, minibarem (za poplatek), automatem na čaj a kávu, stropním ventilátorem a klimatizací. Každá vila má navíc verandu situovanou na mořské straně.
Vily de-luxe-cottage-beachfront jsou zařízeny stejně jako vily De-luxe-cottage, ale stojí blíže u pláže.

Stravování: plná penze zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Speciální nabídka pro novomanžele: zvýhodněná cena, večeře při svíčkách (záleží na počasí), 1 láhev sektu, 1 koktejl na osobu, uvítací dárek. Minimální délka pobytu je 4 noci a nabídka platí do 9 měsíců od svatby.

(údaje jsou z roku 2010)