Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Constance Lemuria Resort, ostrov Praslin

Pohled na hotel a bazén Constance Lemuria Resort

V elegantním resortu Constance Lemuria Resort of Praslin má návštěvník tropickou přírodu Seychel opravdu na dosah. Písečné pláže, ve vodách oceánu spatří želvy, které mnohdy doplavou až na pevninu, kde je může obdivovat. Ostrov Praslin má vlastní letiště, které je vzdálené asi 3 km od resortu.

Hotel je ideální nejen pro milovníky koupání, ale i pro golfisty, jimž je k dispozici 18-jamkové hřiště uprostřed krásné přírody. Hodně párů sem přijíždí na svatební cestu, jelikož resort nabízí absolutní soukromí a opravdový luxus. Jeho vzhled je ovlivněn tradiční architekturou.

K hotelu patří 3 bary, bazén, u kterého je také bar, terasa s lehátky, kadeřnictví, konferenční místnost, recepce (s šatnou, sprchami a WC) 2 butiky, obchod s potřebami pro golf. V knihovně si můžete půjčit knihy, časopisy a DVD. K hotelu patří i přistávací plocha pro helikoptéru.

Využít můžete hotelové wellness, posilovnu, meditační místnost, saunu, whirlpool, parní lázeň. Zaplatit si můžete různé zkrášlovací procedury a masáže. V hotelu si můžete půjčit kola, zahrát tenis na jednom ze 2 kurtů. Můžete se věnovat potápění (potápěčská škola), šnorchlování, rybaření, windsurfingu, projet se na kajaku, plachetnici, šlapadle, katamaránu. Zaplatit si můžete různé výlety. Probíhají zde lekce golfu, tenisu a vodních sportů.
Pro děti od 4 do 12 let je zde dětský Turtle Club, zaplatit si můžete i hlídání dětí. Personál vám na přání připraví i menu pro děti.

Střechy velkých vil pokrývá sláma, zdi jsou světlé. Ve vilách najdete LCD televizí, DVD, CD přehrávač, fén, klimatizaci, sejf, minibar, přípojku k internetu, telefon. Můžete si zde připravit kávu a čaj. Pláž je vzdálená 15 m od resortu.

Ve vile Pool (725m²) najdete 2 luxusně vybavené ložnice se sedací soupravou. Ve vile je kuchyňka (používá ji pouze váš personál) a obývací pokoj se sedací soupravou. Ložnice sousedí s koupelnou, ve které můžete využít vanu, sprchu i bazének pro dva. Další sprcha se nachází venku, kde budete mít k dispozici i soukromý plavecký bazén. U něj je terasa s lehátky. Dále vám bude k dispozici jídelna a masážní pavilon.

Vila Presidential (1250m²) se nachází na kraji resortu, na konci pláže Anse Kerlan a najdete ji mezi žulovými útesy. K dispozici budete mít soukromou pláž, soukromý bazén, masážní pavilon, salonek, 3 ložnice - každá s vlastní koupelnou a venkovní sprchou. K ložnici Master-Bedroom navíc patří parní lázeň a terasa s whirlpoolem, z niž uvidíte pláž.

Můžete si vybrat z široké nabídky pokrmů. V Costance Lemuria Resort najdete 3 restaurace. Beach Bar & Grill Restaurant se nachází na pláži, kde můžete ochutnat speciality z čerstvě chycených ryb a užijete si krásný výhled na Indický oceán, písečnou pláž a úžasnou přírodu. Hlavní restaurace Legend s místními i mezinárodními specialitami a tematickými nabídkami je umístěna v hlavní budově. Opět nabízí výhled na moře. Vedle 11. jamky na golfovém hřišti se nachází restaurace Seahorse Restaurant se specialitami seychelské kuchyně. Nejlepší místa najdete přímo na terase.

(údaje jsou z roku 2010)

Pohled na písečnou pláž - hotel Constance Lemuria Resort
Seychelský hotel Constance Lemuria Resort - možnost ubytování

Místo

Hotel Constance Lemuria Resort 4° 17' 57.948" S, 55° 40' 54.6384" E
Location