Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Coco de Mer & Black Parrot Suites, ostrov Praslin

Pohled na hotelový komplex Hotel Coco de Mer & Black Parrot Suites

Čtyřhvězdičkový hotel Coco de Mer se nachází na jihozápadě ostrova Praslin, přímo na pláži Anse Bois de Rose. 100 m od něj je vzdálen resort Black Parrot Suites. Několikrát týdně vás kyvadlový autobus zdarma zaveze na pláž Anse Lazio.
Majitelé se o hosty velmi dobře starají. V hotelu najdete elegantně zařízenou recepci se salonkem a barem, knihkupectví, obchůdek, velmi dobrou restaurace s kreolskými i mezinárodními specialitami a ještě restauraci u bazénu. Venku najdete plavecký bazén, dětský bazének, terasu a bar.
Kdykoliv můžete zajít do posilovny, zahrát si minigolf, squash, tenis, věnovat se windsurfingu, půjčit si kanoe nebo šlapadla. I na pláži si můžete zahrát šachy. V hotelu je vám k dispozici herna a televizní místnost. Za poplatek si můžete půjčit kolo, rybářskou výbavu, potřeby pro šnorchlování. Hotel pořádá výlety, zařídí vám potápění, rybaření na širém moři. Konají se zde večery s živou hudbou. Rozhodně se projděte Májovým údolím (Valée de Mai), kde můžete obdivovat palmy coco de mer, po kterých je hotel pojmenován.

Black Parrot Suites nabízí ubytování ve 12 pokojích. Je v něm hala, bazén s terasou a barem mohou využívat pouze hosté ubytovaní v této budově. Kromě toho mohou hosté využít všechna zařízení sousedního hotelu Coco de Mer. U bazénů i na pláži si můžete zdarma vypůjčit lehátka a ručníky.
40 prostorných pokojů pro 2 osoby je vybaveno vanou, sprchou, WC, bidetem, fénem, klimatizací, ventilátorem, malou ledničkou, automatem na čaj a kávu, televizí se satelitem, radiem, sejfem, telefonem, sedací soupravou, terasou nebo balkonem s výhledem do zahrady. Ve všech pokojích najdete krásné postele s nebesy. Na požádání můžete dostat propojené pokoje.

Hotel je proslulý svou výbornou kuchyní. Ráno na vás čeká bohatá snídaně formou bufetu a italská káva. Večeře probíhá formou bufetu nebo výběrem z menu. Odpoledne se podává čaj a káva.

Hotelová pláž Coco de Mer & Black Parrot Suites na Praslinu
Hotel Coco de Mer & Black Parrot Suites - možnost ubytování