Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Chateau Sans Souci, Praslin

Seychelský hotel Chateau Sans Souci s bazénem

Hotel Chateau Sans Souci se nachází v Anse Kerlan, části seychelského ostrova Praslin. Leží jen asi 200 metrů od dlouhé písečné pláže. Transfer k letišti Praslin trvá cca 5 minut, k přístavu asi 25 minut, odkud se můžete vydat lodí na sousední ostrov Mahé.

Šarmantní 4-hvězdičkový hotel nabízí k ubytování 14 suit. Dále k jeho zařízení patří recepce (sejfy k pronajmutí), restaurace a dva bary.
Venku najdete plavecký bazén se sladkou vodou, lehátka a slunečníky jsou k zapůjčení zdarma.

Hotel několikrát týdně pořádá decentní večerní zábavu s hudbou v baru "Kokoriko". Hlídání dětí je na objednávku a za poplatek.

Prostorné suity (cca 102 m2) jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, minibarem, kávovarem, čajovarem, telefonem s přímou volbou, ventilátorem, satelitní televizí, internetovým připojením WLAN (za poplatek), balkónem nebo terasou.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Seychelský hotel Chateau Sans Souci - ubytování

Místo

Hotel Chateau Sans Souci 4° 18' 45.3312" S, 55° 41' 11.8824" E

Komentáře

Byl to úplně nový hotel, byli jsme jedni z prvních hostů. Personál je přívětivý. Kdo hledá zábavu a ruch, tady to určitě nenajde. Je to spíše pro odpočinek. Protože je zde málo pokojů (14), je tu i při plné obsazenosti velký klid. Kromě bazénu tu nejsou žádné další možnosti využití volného času. Krásné pokoje mají balkon nebo terasu s výhledem na bazén. Personál mluví anglicky, francouzsky a kreolsky, i pokojské. Hotel leží hned vedle jiného hotelu, kolem kterého se jde k pláži. Jsou tu dvě soukromé pláže. Je zde omezená možnost nákupů, protože hotel leží na malém ostrově a stranou ostatních měst. Polopenze byla výběrem z menu o 4 chodech, výběr byl mezi masem a rybou v hlavním jídle a 2 dezerty. Při větší obsazenosti je večeře formou bufetu. Jídlo bylo výtečné, rozmanité, každý den něco jiného, čerstvě připravené z místních surovin.
Location