Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Castello Beach, Praslin

Pohled na seychelský hotel Castello Beach

Čtyřhvězdičkový hotel Castello Beach se nachází na severozápadě ostrova Praslin, na jedné z nejkrásnějších pláží Seychell - Anse Kerlan. Nabízí krásný výhled na okolní ostrovy Mahé, Silhouette, Cousin a Cousine. Zátoka obklopená granitovými skalami je ideální na plavání, šnorchlování a surfování.

V hotelu najdete halu s recepcí, připojením k internetu a obchod se suvenýry. Restaurace s nádherným výhledem na oceán nabízí mezinárodní a kreolské speciality. V zahradě najdete bazén, terasu a bar. Lehátka, slunečníky a ručníky vám u bazénu a na pláži půjčí zdarma. O děti od 4 do 12 let se vám postarají v miniklubu, zaplatit si můžete i hlídání dětí.
Za poplatek si můžete půjčit horské kolo, zajít na masáž či zkrášlovací proceduru, zaplatit si kurz potápění ve škole Za poplatek si můžete půjčit horské kolo, zajít na masáž či zkrášlovací proceduru, zaplatit si kurz potápění ve škole Bleu Marine Seychelles. Při kurzu nebo výletu spojeném s potápěním je v ceně zahrnuta i doprava na potápěčskou základnu. Poblíž se nachází golfové hřiště. Místní živnostníci nabízejí plavby plachetnicí a rybaření na širém moři.

26 pokojů je umístěno ve dvoupatrových budovách. Jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, klimatizací, ventilátorem, sejfem, telefonem, televizí, DVD přehrávačem, minibarem, automatem na čaj a kávu, balkonem nebo terasou. Rodinné apartmány jsou ještě prostornější a je v nich oddělená ložnice od obývací části.

Snídaně probíhá formou bufetu. V případě polopenze se podávají večeře formou bufetu nebo výběrem z menu.

Seychelský hotel Castello Beach - hotelový bazén
Hotel Castello Beach na Praslinu - možnost ubytování