Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Berjaya Praslin Beach, ostrov Praslin

Hotel Berjaya Praslin Beach na seychelském ostrově Praslin

Dvouhvězdičkový hotel Berjaya Praslin Beach se nachází nedaleko Côte ďOr - jedné z nejkrásnějších pláží Seychel. Hotelové hosty dopraví na ostrov letecký přípoj z Mahé, cesta trvá letadlem asi 20 minut. Letiště je od hotelu vzdáleno 15 km. Mezi ostrovy Mahé a Praslin jezdí také trajekty. Přímo za hotelem staví autobusy, které turisty dovezou do všech oblastí ostrova.

Hotel je obklopen tropickou zahradou. V hlavní budově se nachází recepce (možnost pronajmutí sejfu), restaurace s barem a obchůdek.
V zahradě najdete bazén, u kterého je další bar. U bazénu dostanete zdarma kávu, čaj a sušenky. Lehátka a slunečníky jsou bezplatně k zapůjčení. Hotel je ideální pro rodiny s dětmi, v bazénu je část vyhrazená pro děti, které se mohou vykoupat i v moři - na začátku sahá voda jen po kolena. Kvůli naplavené mořské trávě bývá občas koupání v moři omezeno.
V hotelu vám zdarma půjčí kanoe, šlapadla a vybavení na šnorchlování. Zahrát si můžete tenis, stolní tenis, volejbal, také se můžete věnovat windsurfingu. Za poplatek si můžete půjčit potápěčskou výstroj. Příležitostně se v hotelu pořádají taneční a folklorní večery.

77 pokojů je vybaveno proutěným nábytkem, koupelnou/WC, fénem, telefonem, klimatizací, minibarem, automatem na čaj a kávu, balkonem nebo terasou.

Zaplatit si můžete snídaní nebo polopenzi (snídaně i večeře formou bufetu). Na pláži si můžete zajít do pizzerie.

Seychelly - hotelový bazén Berjaya Praslin Beach
Jeden z pokojů hotelu Berjaya Praslin Beach na Praslinu