Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Berjaya Beau, ostrov Mahé

Hotel Berjaya Beau v zátoce Vallon Bay

Tříhvězdičkový hotel nabízí nádherný výhled na moře a sousední ostrovy Ile du Nord a Silhouette. Do 5km vzdáleného hlavního města Victoria jezdí denně kyvadlové autobusy. V hlavním městě se můžete projít po pestrém tržišti a občerstvit se v kavárně Pirates Arms.

Hotel nabízí ubytování ve 232 pokojích. Skládá se z hlavní budovy a chatek roztroušených v tropické zahradě. Pokoje se nacházejí v 1. a 2. patře hlavní budovy. Jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, klimatizací, telefonem, sejfem, televizí se satelitem, ledničkou, automatem na čaj a kávu.

Můžete si vybrat ubytování se snídaní nebo polopenzí (snídaně, oběd nebo večeře). Také je možné objednat dětské menu. Hotelová restaurace nabízí speciality čínské a japonské kuchyně. Dále v hotelu najdete pizzerii, různé obchody a kasino.

U hotelového bazénu s terasou a barem vám zdarma zapůjčí lehátka. ručníky a slunečníky. Děti si mohou hrát na hřišti nebo v dětském bazénku. Za poplatek je možné zajistit hlídání dětí. Zdarma můžete využít posilovnu, hřiště na volejbal a tenisový kurt (rakety a míčky za poplatek), půjčí vám vybavení na windsurfing, katamarán, kanoe. Jako hoteloví hosté si za příznivější ceny můžete dopřát masáže, paragliding, vodní lyžování, výuku vodního lyžování a jízdy na vodním skútru, plachtění, potápění v centru PADI. U soukromníků na pláži si můžete objednat výlet. Pokud budete smlouvat, poskytnou vám dokonce slevu! Večer se konají zábavné programy, hraje živá hudby. Můžete si zajít do kasina.

Bazén u hotel Berjaya Beau - ostrov Mahé