Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Beachcomber Sainte Anne Resort, Ste. Anne

Pohled na hotel Beachcomber Sainte Anne Resort, Mahé

Hotelový resort Beachcomber Sainte Anne leží na seychelském soukromém ostrově, uprostřed mořského parku Sainte Anne Marine Park. Je vzdálený asi 5 km od letiště na hlavním ostrově Mahé, transfer na ostrov trvá 10 minut. Hotel obklopují 3 pláže.

Hotelové restaurace ĽAbondance a Le Robinson podávají mezinárodní speciality, plážová restaurace Le Mont Fleuri středomořské speciality, restaurace ĽOcéan kreolskou kuchyni a plody moře.
Zdarma si můžete vypůjčit šlapadla, kánoe, výstroj na šnorchlování. V cenu ubytování máte také vstup do posilovny, aerobic, powerplate, plážový volejbal a tenis. Zaplatit si můžete soukromého trenéra, lekce jógy, potápění, výlety na katamaránu. Ve wellness centru Clarins-Spa máte zdarma vstup do sauny a tureckých lázní hammam. Zaplatit si můžete masáže a kosmetické procedury.

Vily Garden jsou umístěny v zahradě. Najdete v nich koupelnu s vanou a sprchou, oddělené WC, fén, župan, sejf, přípojku na internet, minibar, automat na čaj a kávu, televizi, DVD přehrávač, klimatizaci, žehličku, žehlicí prkno, terasu vybavenou zahradním nábytkem, venkovní sprchu, soukromou zahradu, kola. Všechny zahradní vily nabízejí výhled na mořskou stranu.
Vily Ocean jsou stejně velké a se stejným vybavením, stojí však blíž u pláže.
Vily Pool (133 m², z toho 84 m² je venkovní prostor) jsou rovněž zařízeny stejně, ale každá vila má k dispozici soukromý bazén.
Vily Senior Pool (227 m², z toho 142 m² je venkovní prostor) jsou vybaveny stejně jako vily Pool, ale mají větší zahradu, oddělený obývací pokoj a soukromý bar.

Stravování: Polopenze - snídaně se podává formou bufetu, večeře (bufet nebo výběrem z menu) se servíruje v hlavní hotelové restauraci ĽAbondance.

(údaje jsou z roku 2010)

Seychelský hotelový resort Beachcomber Sainte Anne - ubytování