Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Beachcomber Sainte Anne Resort & Spa, Sainte Anne

Hotelový areál Beachcomber, ostrov Sainte Anne

Hotel Beachcomber Sainte Anne Resort & Spa se nachází uprostřed mořského národního parku Ste. Anne. V ceně ubytování je zahrnuta kyvadlová doprava na ostrov Mahé (přes den), transfer z letiště na Mahé trvá asi 20 minut.

Elegantní hotel se skládá z 87 vil, hlavní restaurace (mezinárodní a kreolské speciality), 3 restaurací, baru, restaurace na pláži, butiku, kadeřnictví, bazénu s odděleným dětským bazénkem. Lehátka, křesílka, slunečníky a ručníky u bazénu i ručníky na pláži jsou v ceně pobytu.
K dispozici je miniklub pro nejmenší (3 – 12 let). Za poplatek hotel zajistí hlídání dětí.
Sport a fitness: v ceně ubytování jsou zahrnuty kajaky, šlapadla, posilovna, 2 tenisové kurty (rakety v ceně, míčky za poplatek), šnorchlování, výlety člunem s proskleným dnem, plachtění, horská kola, strečink, turistika. Za poplatek je možné rybařit na širém moři, podniknout výlet na katamaránu, potápět se (PADI/CMAS) nebo si zajít do wellness centra.
Wellness - lázně Spy by Clarins jsou vybaveny posilovnou, 2 saunami, 2 parními koupelemi (jen pro hosty lázní). Jedna sauna je určena pro hosty, kteří nevyužívají lázně. V lázních je možné zakoupit masáže a zkrášlovací procedury.
Hotel pořádá denní a večerní animační programy

Garden Villa (49 m²) je vybavena sedací soupravou, LCD televizí, klimatizací, žehličkou a žehlicím prknem, sejfem, fénem, županem, koupelnou s vanou a WC, venkovní sprchou, terasou umístěnou na mořskou stranu, soukromou zahradou.
Ocean Villa je vybavena stejně, ale leží v první řadě na pláži a je částečně s výhledem na moře.
Pool Villa má navíc soukromý bazén.

Stravování: snídaňový bufet, večeře formou bufetu nebo výběrem z jídelního lístku.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Beachcomber Sainte Anne, Seychely - možnost ubytování

Komentáře

Velmi dobře udržovaný resort. Velice zdvořilý, přátelský až srdečný personál. Vysoká kvalita služeb. Gastronomie v hlavní restauraci na velmi vysoké úrovni. Restaurace Le Mont Fleuri je rovněž velice dobrá, ale trošku předražená. Úžasná místo k relaxaci. Kdo hledá zábavu a animace, je zde ale na špatném místě. Hlavní roli zde hraje krásná příroda. Pláže jsou ponechány pouze přírodě (naplavená mořská tráva), ale na pohled jsou velice pěkné, i když se ke koupání nehodí (velmi mělká voda, velké rozdíly v hloubce mořského dna. Návštěvník musí Seychelly přijmout takové, jaké jsou: ostrovy s přísnou ochranou životního prostředí, rajskou přírodu, oblast šetrného a klidného cestovního ruchu. O obchodech a nočním životu nemůže být řeč. Z tohoto důvodu může být člověk zklamán, což ovšem není vina destinace.