Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Banyan Tree Seychelles, Mahé

Seychelský hotel Banyan Tree Seychelles s vilou

Hotelový resort Banyan Tree Seychelles se nachází na jihozápadě seychelského ostrova Mahé, v zátoce Anse Intendance. Protože se v moři vyskytují korály, doporučuje se obuv do vody.
Skládá se ze 60 vil, které jsou obklopeny tropickou vegetací a stojí přímo nad písečnou pláží. Letiště je vzdáleno asi 20 km od resortu.

Zdarma si můžete půjčit kolo nebo kánoi, zajít do posilovny, zahrát tenis, šnorchlovat. Zaplatit si můžete kurzy vaření, potápění, výlety po ostrově i na člunech, rybaření na širém moři. Za poplatek jsou také procedury ve zdejším wellness centru, jeho součástí je i kosmetický salon, kadeřnictví, manikúra a pedikúra.

Vily Hillside Pool jsou vybaveny koupelnou, WC, přezůvkami, fénem, klimatizací, ventilátorem, minibarem, televizí, telefonem, přípojkou k internetu, CD a DVD přehrávačem a soukromým bazénem (16 m²).
Vily By-the-Rock mají navíc na terase vířivku a výhled na celý hotelový areál.
Vily Beachfront Spa Pool mají oddělené WC a sprchovací box slouží zároveň jako parní lázeň. V soukromé zahradě stojí otevřený pavilon se dvěma masážními lůžky, parní lázní a bazénem (32 m²). Tyto vily mají přímý přístup na pláž.

Stravování: Snídaně (bufet) nebo polopenze, večeře se podávají v restauracích formou bufetu nebo výběrem z jídelního lístku.

(údaje jsou z roku 2010)

Jeden z pokojů hotelu Banyan Tree Seychelles, Mahé
Seychelský hotel Banyan Tree Seychelles - možnost ubytování