Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Allamanda Resort, Anse Forbans

Pohled na seychelský hotel Allamanda Resort

Hotel Allamanda Resort se nachází na jihozápadě ostrova Mahé, přímo na nádherné, palmami obklopené písečné pláži. Zátoka Anse Forbans okouzluje návštěvníky svojí kopcovitou krajinou s bujnou tropickou vegetací, krásnou lagunou s předsunutými korálovými útesy a velkými žulovými skalami. Z resortu je krásný výhled na tyrkysově modrou mořskou hladinu Indického oceánu. Hlavní město Victoria je vzdálené 50 minut jízdy, letiště 30 minut. V blízkosti hotelu je zastávka autobusu.

Malý a velmi moderně zařízený hotel s osobní atmosférou nabízí odpočinkovou dovolenou. U baru Ocean View dostanete koktejly nebo malé občerstvení, v restauraci Palm si vychutnáte středozemní, mezinárodní a kreolskou kuchyni. K zařízení hotelu dále patří obchod se suvenýry, knihovna s deskovými hrami, půjčovna kol. Ve společném přízemí je k dispozici připojení k internetu.
Venku je bazén, který leží přímo u moře a má dřevěnou terasu na ležení. U bazénu jsou lehátka a ručníky k dispozici zdarma.

V ceně ubytování je volejbal, badminton, šnorchlování, frisbee a společenské hry. Hotel několikrát týdně pořádá večerní živou hudbu.
Za poplatek je potápění, kajak, výlety lodí, wellness centrum Duniye-Spa s masážemi a kosmetickými procedurami.

Všechny pokoje jsou velmi moderně a stylově vybavené nábytkem z teakového dřeva a textiliemi z Dálného Východu, mají balkón s pohodlnými křesly a krásným výhledem na oceán.
Ocean View pokoje (ca. 58 m2) mají sedací kout, sprchu a WC, telefon, kabelovou TV, DVD přehrávač, iPod-Station, W-LAN (za poplatek), sejf za poplatek, kávovar a čajovar, fén, župany, klimatizaci, ventilátor, minibar.
Whirpool Ocean View pokoje (ca. 60 m2) mají navíc whirlpool na prostorném balkóně.
Deluxe Whirpool Ocean View pokoje (ca. 70 m2) mají navíc v koupelně vanu a převlékárnu.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaně, obědy a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Seychelský hotel Allamanda Resort s pláží
Seychelský hotel Allamanda Resort s bazénem
Seychelský hotel Allamanda Resort - ubytování

Místo

Hotel Allamanda Resort 4° 46' 36.606" S, 55° 31' 25.2084" E

Komentáře

Díky malému počtu hostů tu byl klid a byl to skvělý relax. Chybělo nám jen dostatečné připojení k internetu a televizní program či noviny v německém či anglickém jazyce. Když jsme obhlíželi jiné hotely, usoudili jsme, že náš výběr byl správný z hlediska ceny a služeb. Mentalita tamních lidí bohužel neodpovídala personálu ve 4 hvězdičkovém objektu (v porovnání s jinými zeměmi). Velmi klidná poloha hotelu, vedle malé obce s malým obchodem. Zastávka autobusu je u hotelu a autobus jezdí každou půlhodinu do Victorie. Pláž je obklopena útesem. Mezi útesem a pláží je velké množství mořských ježků, mrtvých korálů a mušlí, které znemožňovaly plavání. Vemte si sebou koupací boty. Byli jsme na mnoha plážích na celém světě a všechny byly lepší než tato vychvalovaná pláž v Mahé!
Location