Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Acajou, Praslin

Pohled na bazén u hotelu Acajou na Seychellách

Tříhvězdičkový hotel Acajou se nachází na pláži Côte ďOr. V bezprostřední blízkosti najdete několik restaurací a kaváren.
Transfer z Mahé na La Digue/Praslin a zpět jezdí pouze dvakrát denně (dopoledne a odpoledne), proto na transfer můžete delší dobu čekat. Podle doby příletu a odletu je možné, že jednu noc budete ubytováni na Mahé. V den odjezdu musíte vyklidit pokoj do 10 hodin, pokud chcete pokoj opustit později, je to možné za příplatek 20 euro.

Rodinný hotýlek byl postaven z mahagonového dřeva. 36 pokojů je umístěno ve dvou 2-patrových budovách. V hotelu najdete salonek s internetem (za poplatek), plážový bar, obchod se suvenýry, restauraci s kreolskými i mezinárodními specialitami, koktejlový bar.
V zahradě najdete bazén a terasu. Ručníky a lehátka vám hotel půjčí zdarma. Zajít si můžete také do posilovny.
Za poplatek si můžete půjčit kola nebo zajít na masáž. Třikrát týdně hraje živá hudba. Pokud se do hotelu vydáte do půl roku po svatbě a strávíte v něm minimálně 4 noci, dostanete slevu na ubytování, slevu 20% na masáže a láhev vína.

Dvoulůžkové pokoje (29m²) jsou vybaveny koupelnou/WC, fénem, malou ledničkou, televizí se satelitem, telefonem, sejfem a terasou s výhledem na mořskou stranu. O něco větší pokoje (35m²) se nacházejí blíž k moři a navíc v nich najdete župany, automat na čaj a kávu. Největší pokoje (45m²) se nacházejí v oddělené budově přímo na pláži a nabízejí výhled na moře.

Zaplatit si můžete snídani (formou bufetu) nebo polopenzi. Večeře se podává formou bufetu nebo výběrem z menu.

Hotel Acajou na Praslinu - možnost ubytování