Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sunset Beach, Mahé

Seychelský hotel Sunset Beach s bazénem

Čtyřhvězdičkový hotel Sunset Beach na seychelském ostrově Mahé stojí na skále. Asi 10 minut pěší chůzí je vzdálená známá pláž Beau Vallon. Hotel je současně nizozemským konzulátem.

Hotel má 28 pokojů a najdete v něm recepci, salonek, televizní místnost, internet (za poplatek), obchůdek, knihovnu. V restauraci Silhouette vám připraví kreolské i mezinárodní speciality a v baru si můžete objednat koktejly.
Na terase u malého bazénu a na pláži si můžete zdarma vypůjčit lehátka, ručníky a slunečníky.
Zdarma si můžete zahrát billiár, stolní tenis, vypůjčit si vybavení na šnorchlování. Na pláži si můžete za poplatek zapůjčit výstroj na potápění, vyzkoušet jízdu na vodních lyžích nebo se projet na plachetnici. Příležitostně hotel pořádá živou hudbu a barbecue.

Dvoulůžkové pokoje jsou umístěny v bungalovech na pláži. Jsou vybaveny koupelnou, sprchou, WC, fénem, sejfem, telefonem, televizí se satelitem, minibarem, automatem na čaj a kávu, klimatizací, ventilátorem, terasou s výhledem na moře. Pokoje pro 2-3 osoby se nacházejí v bungalovech na skalním útesu a nabízejí tak nádherný výhled na moře. Jsou vybaveny stejně jako předchozí typ, ale WC je oddělené od koupelny a je v nich větší obývací část.
V hotelu mohou bydlet děti až od 11 let.

Stravování: Snídaně nebo polopenze, formou bufetu nebo výběrem z menu.
Novomanželé do 6 měsíců po svatbě dostanou večeři při svíčkách, láhev sektu a květiny.

(údaje jsou z roku 2010)

Seychely, hotel Sunset Beach - možnost ubytování