Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Le Meridien Barbarons, Mahé

Bazén u seychelského hotelu Le Meridien Barbarons

Čtyřhvězdičkový hotel Le Meridien Barbarons stojí v zátoce Barbaron s křišťálově modrou vodou, u 600 m dlouhé písečné pláže. Zhruba 20 minut je vzdálené hlavní město ostrova Mahé, Victoria.

Hotel se 124 pokoji je umístěn v tropické zahradě. Ve vstupní hale najdete recepci, 2 bary, směnárnu, obchod se suvenýry, čistírnu a lékařskou službu (za poplatek). Restaurace Mangrovia nabízí mezinárodní speciality, restaurace La Cocoteraie poblíž pláže mimo jídel nabízí i překrásný výhled na moře.
V zahradě najdete bazén, terasu s lehátky, ručníky a slunečníky. Na střešní terase vám je k dispozici parní lázeň.

Zdarma si můžete zahrát šipky, plážový volejbal, stolní tenis, tenis (osvětlení za poplatek), věnovat se cvičení ve vodě, půjčit si vybavení na šnorchlování, šlapadla nebo kánoe. V nově otevřeném wellness centru Senses Health Club & Spa si můžete zaplatit masáže, parní lázeň, kosmetické procedury, vstup do posilovny. Zhruba za 30 minut je vzdálené devítijamkové golfové hřiště. Také se můžete potápět, jezdit na vodních lyžích nebo rybařit. Každý večer hotel organizuje zábavný program.
Děti od 6 do 12 let se mohou zabavit v klubu Penguin (10-18 hodin), k dispozici mají i dětský bazének.

Pokoje jsou vybaveny koupelnou, WC, sejfem, televizí se satelitem, DVD přehrávačem, přípojkou k internetu, minibarem, žehličkou a žehlicím prknem, balkónem nebo terasou.
Stravování: Snídaně, polopenze i plnou penze. Snídaně a večeře se podávají v restauraci Mangrovia. Restaurace La Cocoterai vám v poledne nabídne lehké pokrmy, večer kreolské a středomořské speciality.

(údaje jsou z roku 2010)

Seychely, hotel Le Meridien Barbarons - možnost ubytování