Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Eden’s Holiday Resort, Port Glaude

Seychelský hotel Eden’s Holiday Resort

Hotel Eden’s Holiday Resort se nachází v malebné rybářské vesničce Port Glaud, na západním pobřeží seychelského ostrova Mahé. Je postaven na svahu a je z něj tak krásný výhled na zátoku Port Launay. Resort leží několik minut pěší chůze od krásné pláže a vodopádu. K letišti je to 40 minut jízdy, 30 minut do hlavního města Victoria a 10 minut k pláži Port Launay, jedné z nejkrásnějších pláži na Mahé.

Resort je ideální pro klidnou a relaxační rodinnou dovolenou. v jeho blízkosti můžete poznávat seychelskou flóru a faunu nebo krásný podvodní svět při šnorchlování či potápění. V nabídce jsou také výlety lodí.

Hotelové zařízení nabízí 10 útulných a klimatizovaných vilek, každá má vlastní zahradu s výhledem na moře. 8 vil má plně vybavenou kuchyni pro samostatné vaření.
Všechny pokoje jsou vybavené sprchou, televizí, sejfem, velkou halou, terasou a klimatizací. V některých je možnost až 2 přistýlek pro děti.

Stravování: Vlastní, snídaně nebo polopenze. Objednat si můžete večeře v Main Restaurantu, který nabízí nejen kreolskou a mezinárodní kuchyni a grilování, ale také výhled na pláž.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Eden’s Holiday Resort - ubytování
Hotel Eden’s Holiday Resort s terasou