Jste zde

Domů » Ubytování

Birgo Guesthouse, ostrov La Digue

Seychelský penzion Birgo Guesthouse

Ubytovací zařízení Birgo Guesthouse se nachází uprostřed ostrova La Digue, asi 5 minut od moře, obklopený nejkrásnějšími plážemi na ostrově. Nabízí klientům klidné prostředí, krásnou zahradu a interiéry. Nejbližší obchod je vzdálen cca 1 km.

Leží uprostřed tropické zahrady a je tak ideální pro nerušený odpočinek. Je zde také k dispozici bazén s lehátky a slunečníky.
Za poplatek si můžete vypůjčit kola, na pláži je možnost potápění, šnorchlování nebo rybaření.

Birgo Guesthouse nabízí celkem 12 pokojů.
4 dvoulůžkové pokoje se nacházejí ve 2 tradičních bungalovech, každý má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a terasu, postel king size, stropní ventilátor, velkou šatní skříň, šatnu a mini-bar (nemá ​​klimatizaci).
6 Superior pokojů má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a terasu, 1 nebo 2 postele king size, klimatizaci, stropní ventilátor, velkou šatní skříň, toaletní stolek a minibar, čajovar/kávovar.
2 Deluxe pokoje mají terasu s výhledem do zahrady, luxusní samostatnou koupelnu a sprchový kout, šatnu, king size postele, klimatizaci a stropní ventilátor, minibar, čajovar/kávovar.

Stravování: Vlastní, snídaně nebo polopenze - kontinentální snídaně, večeře formou bufetu nebo menu v sousední restauraci.
Novomanželé na svatební cestě obdrží košík s ovocem, láhev vína a ubytování v nejvyšší kategorii. Minimální pobyt je 6 nocí.

(údaje jsou z roku 2010)

Seychelský penzion Birgo Guesthouse - možnost ubytování