Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel New Emerald Cove, Anse La Farine (Praslin)

Seychelský hotel New Emerald Cove

Poloha

4-hvězdičkový hotel New Emerald Cove je umístěn na klidném místě, přímo u písečné pláže Anse La Farine ve východní části seychelského ostrova Praslin, obklopené tropickou vegetací.

Je přístupný pouze lodí ze zátoky Ste. Anne během asi 10-minutové plavby, kam se dostanete několikrát denně (zdarma). Rozsáhlý korálový útes před hotelem je ideální pro šnorchlování a potápění.

Zařízení

Vkusně zařízený prázdninový hotel nabízí k ubytování 42 pokojů v 7 bungalovech. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, restaurace "Hibiscus" s kreolskou i mezinárodní kuchyní, internetové připojení WLAN, bar a butik.

V prostorné a dobře udržované zahradě najdete sladkovodní plavecký bazén se sluneční terasou. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma a zvou k odpočinku.

Sport a zábava

V ceně ubytování je plážový volejbal, kánoe a vybavení pro šnorchlování. Za poplatek je hlubokomořský rybolov, plachtění, potápění, pěší trekové túry a jednodenní výlety, částečně od místních provozovatelů. Na místě je také možné si objednat masáže.

Ubytování

Útulně zařízené pokoje v přízemí bungalovů jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, trezorem, chladničkou, klimatizací a terasou. Za příplatek s výhledem na moře.

Pokoje typu Superior mají podobné vybavení, ale jsou prostornější a nacházejí se v horních patrech bungalovů a jsou bez terasy. Za příplatek s výhledem na moře.

Stravování

Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Seychelský hotel New Emerald Cove s pláží
Seychelský hotel New Emerald Cove s bazénem
Seychelský hotel New Emerald Cove - ubytování

Místo

Hotel New Emerald Cove, Anse La Farine (Praslin) 4° 19' 51.4956" S, 55° 47' 14.9748" E
Location