Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Crown Beach, Pointe aux Sel (Mahé)

Pohled na hotel Hotel Crown Beach, Mahé

Poloha

4-hvězdičkový hotel Crown Beach se nachází na jihovýchodním pobřeží seychelského ostrova Mahé. Najdete ho přímo u malé a krásné písečné pláže Pointe aux Sel. Od další pláže Anse Royale je vzdálen asi 15 minut pěší chůze.

Nejbližší nákupní možnosti se nacházejí v blízkosti hotelu. Hlavní město Victoria je asi 15 km daleko, transfer z letiště trvá 15 - 20 minut.

Zařízení

Malý moderní hotel má veškeré vybavení pro odpočinkovou dovolenou, nabízí svým hostům neformální a rodinnou atmosféru. K jeho zařízení patří 12 pokojů ve 3 patrech, recepce, restaurace "La Palette" (mezinárodní a kreolské kuchyně), bar "Jefferson" (osvěžující koktejly, lehká polední jídla a občerstvení), Wi-Fi přístup k internetu (za poplatek), knihovna, parkoviště, prádelna.

Ve venkovních prostorách se nachází zahrada a plavecký bazén. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

Aktivní hosté mají na výběr různé volnočasové aktivity (za poplatek), jako například šlapadla, kánoe, šnorchlování anebo potápění. Zpoplatněné jsou také masáže.

Ubytování

Pohodlně zařízené junior suity (cca 26 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchou (vanou) / WC, vysoušečem vlasů, župany, obývacím pokojem kombinovaným s ložnicí, klimatizací, ventilátorem, trezorem, psacím stolem, přístrojem na přípravu čaje / kávy, telefonem, TV, rádiem, minibarem a Wi-Fi (oboje za poplatek), terasou nebo balkónem. Některé pokoje mají výhled na mořem, některé do vnitrozemí.

Stravování

Hotel nabízí snídaně nebo polopenzi - snídaně a večeře formou výběru à-la carte.

(údaje jsou z roku 2013)

Seychelský hotel Crown Beach s bazénem
Seychelský hotel Crown Beach - ubytování

Místo

Hotel Crown Beach, Pointe aux Sel (Mahé) 4° 43' 45.6672" S, 55° 31' 29.784" E
Location