Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Constance Ephelia Resort, Mahé

Seychelský hotel Constance Ephelia Resort

Poloha

5-hvězdičkový hotel Constance Ephelia Resort se nachází u jedné ze dvou nejkrásnějších pláží na severozápadním pobřeží ostrova Mahé v souostroví Seychely.

Budete z něj mít výhled na mořský národní park Port Launay. Hlavní město Victoria je vzdálené asi 30 minut jízdy, letiště přibližně 40 minut.

Zařízení

Hotelový resort prestižního řetězce Constance byl postaven v únoru 2010, a rozkládá se na celkové ploše více než 120 hektarů. K ubytování nabízí 224 suit a 43 vilek.

U jižní části pláže jsou umístěné 2-patrové budovy s junior suitami. Tady také najdete 4 plavecké bazény (lehátka, slunečníky a ručníky jsou k zapůjčení zdarma). V severní části jsou umístěné vilky a senior suity, a také bazén.

Kromě 5 tématických barů a hlavní restaurace s otevřenou kuchyní hotel nabízí další čtyři restaurace s výběrem regionálních a mezinárodních specialit. Každá restaurace má jiný koncept, zařízení i design.

Středomořské pokrmy můžete ochutnat v "Heliosu", chutné à-la-carte speciality na grilu v "Adam & Eve", typickou kreolskou kuchyni v podniku "Seselwa" a v restauraci "Cyann" zase francouzskou haute cuisine s příchutěmi Asie a Indického oceánu.

K dalšímu zařízení patří wellness centrum "Spa de Constance" na ploše 7000 m², obklopené tropickou zahradou, lounge pro odjíždějící hosty, konferenční prostory, prádelna a několik butiků.

Sport a zábava

V ceně ubytování je fitness centrum s lap poolem, squash, 4 tenisové kurty s osvětlením, katamarány, šlapadla, windsurfing, kajaky a jízdní kola. Pro nejmenší hosty (4-12 let) je připraven mini club s pestrým programem.

Za poplatek je potápění (PADI), mořský hlubinný rybolov, golf, lekce tenisu a vodních sportů, jóga (na vyžádání). Zpoplatněné je také wellness centrum se saunou, bazénem, jacuzzi, Kneippovo zařízením, kadeřnictvím, a celou řadu lázeňských a kosmetických procedur.

Ubytování

Luxusně zařízené junior suity v africkém stylu (cca 62 m²) jsou vybavené koupelnou s vanou, sprchovým koutem, WC, dvojitým umyvadlem, vysoušečem vlasů, klimatizací, stropním ventilátorem, posezením (rozkládací gauč pro dítě), WiFi přístupem k internetu (bez příplatku), LCD satelitní TV, telefonem, minibarem a trezorem.

Senior suity (cca 80 m²) mají podobné vybavení, ale jsou prostornější.

Stravování

Polopenze nebo plná penze - hosté ubytovaní v junior suitách mají snídaně v bufetové restauraci "Corossol", hosté senior suit mají snídani v restauraci na pláži "Seselwa". Obědvat mohou všichni ubytovaní hosté jak v bufetové restauraci "Helios" tak v plážové restauraci "Seselwa".

Večeře se hostům ubytovaným v junior suitách podávají formou bufetu v hlavní restauraci "Corossol" nebo v "Adam & Eve" a "Helios" (v závislosti na týdenním programu). Hosté ze senior suit večeří formou bufetu v hlavní restauraci "Corossol" nebo výběrem z menu o 3 chodech na pláži restaurace "Seselwa", "Adam a Eva" nebo "Helios" (v závislosti na týdenním programu).

Ostatní restaurace à-la-carte nebo speciální nabídky, jako například humři nebo kaviár, jsou za poplatek.

(údaje jsou z roku 2013)

Seychelský hotel Constance Ephelia Resort - pláž
Seychelský hotel Constance Ephelia Resort s bazénem
Seychelský hotel Constance Ephelia Resort - ubytování
Seychelský hotel Constance Ephelia Resort - koupelna

Místo

Hotel Constance Ephelia Resort 4° 39' 20.6172" S, 55° 24' 5.5728" E
Location