Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bliss Boutique, Glacis

Seychelský hotel Bliss Boutique u moře

Poloha

3-hvězdičkový hotel Hotel Bliss Sea Side se nachází v malé zátoce v severní části seychelského ostrova Mahé, s přímým přístupem k malé a klidné pláži.

Je obklopen krásnou a nedotčenou přírodní vegetací a pobřežím Indického oceánu. Transfer z letiště trvá asi 30 minut, hlavní město Victoria je vzdálené 20 minut jízdy.

Zařízení

Trendový hotel Bliss Boutique, postavený se zvláštním šarmem v boutique stylu, se skládá ze dvou částí - "Bliss Sea Side" na straně u pláže a "Bliss Hill" směrem do vnitrozemí, a nabízí k ubytování celkem 21 pokojů.

Celý interiér je vkusně zařízen moderními prvky, stylovou výzdobou a přírodními materiály. V části Sea Side najdete chill-out bar Banana Leaf Terrace, kde si hosté mohou vychutnat osvěžující nápoje a à-la-carte restauraci "8" s kreolskými a mezinárodními pokrmy.

Bliss Hill je od Sea Side oddělen jen malou pobřežní silnicí a nabízí hostům vlastní sluneční terasu, Wi-Fi připojení na internet (v lobby zdarma), prádelnu a wellness centrum "Pur Bliss Spa".

Za poplatek jsou procedury ve wellness centru, výlety za šnorchlováním, potápěním a rybolovem a další vodní sporty v okolí od místních provozovatelů.

Ubytování

Moderně zařízené pokoje (cca 35 m²) v "Bliss Hill" v tradičním stylu s individuálně navrženými dekorativní prvky jsou vybavené sprchou, WC, klimatizací, TV, kávovarem, minibarem a terasou s výhledem do zahrady.

Pokoje Deluxe (cca 50 m²) v "Bliss Hill" jsou prostornější a nabízejí částečný výhled na moře.

Všechny pokoje v budově "Bliss Sea Side" jsou umístěné směrem k pláži, mají podobné vybavení jako pokoje v "Bliss Hill", ale navíc mají DVD přehrávač a balkón místo terasy.

Suity v "Bliss Sea Side" jsou prostornější než pokoje a mají navíc posezení.

Stravování

Snídaně nebo polopenze - kontinentální snídaně, večeře výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2012)

Seychelský hotel Bliss Boutique s pláží
Seychelský hotel Bliss Boutique - ubytování

Místo

Hotel Bliss Boutique, Glacis 4° 34' 24.8124" S, 55° 26' 0.7296" E
Location