Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Les Villas d'Or, Praslin

Seychelský hotel Les Villas d'Or a bungalov

Malý 3-hvězdičkový hotel Les Villas d'Or je umístěn na klidném místě ostrova Praslin, najdete ho v bezprostřední blízkosti nádherné písečné pláže Côte d'Or.

V blízkosti hotýlku jsou restaurace, stejně jako nákupní možnosti. Transfer k letišti Malé trvá asi 90 minut (včetně trajektu).

Malý hotelový areál je umístěn uprostřed udržované zahrady, je to ideální místo k odpočinku a k dlouhým procházkám podél moře.

K zařízení areálu patří budova s recepcí a s internetovým připojením WiFi. Venku najdete malý bazén, který vedle moře nabízí příjemné osvěžení. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou k zapůjčení zdarma. Za poplatek si lze pronajmout kola, nebo využít možnost potápění.

V příjemně upravené a udržované zahradě se nacházejí 2 bungalovy (cca 71-80 m²) se 2 ložnicemi a 8 bungalovů (cca 31-35 m²) s 1 ložnicí. Všechny bungalovy mají vlastní verandu a dřevěnou podlahou.

Bungalovy Single s jednou ložnicí jsou velkoryse zařízené, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, oddělený obývací pokoj kombinovaný s ložnicí, televize s videorekordérem (malá videotéka na recepci), malý kuchyňský kout (mikrovlnná trouba, lednička, sporák, kávovar), sejf, klimatizace a ventilátor.

Bungalovy Twin mají podobné vybavení, ale navíc ještě jednu koupelnu a dvě ložnice.

Stravování: Kontinentální snídaně (na objednávku) je servírována na terase. Při objednání polopenze je večeře výběrem z menu servírována v okolních restauracích Tante Mimi nebo Le Dauphin (transfer je zajištěn).

(údaje jsou z roku 2012)

Seychelský hotel Les Villas d'Or - ložnice bungalovu
Seychelský hotel Les Villas d'Or - obývací pokoj bungalovu
Seychelský hotel Les Villas d'Or - kuchyně v bungalovu
Seychelský hotel Les Villas d'Or s bazénem

Místo

Hotel Les Villas d'Or 4° 19' 17.3748" S, 55° 45' 17.4708" E
Location