Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel La Digue Island Lodge, ostrov La Digue

Hotel La Digue Island Lodge - Seychelly

Čtyřhvězdičkový hotel se nachází přímo na písečné pláži. V jeho blízkosti najdete restaurace a obchody. Na kole dojedete za pár minut na pláž Anse Source ďArgent.

V hotelu s 69 pokoji, který obklopuje udržovaná zahrada, najdete recepci se sejfem, bar a obchod. Restaurace pod širým nebem nabízí pokrmy kreolské a mezinárodní kuchyně. Hotel přijímá všechny platební karty.

Přímo na pláži je umístěn plavecký bazén, dětský bazének, bar, restaurace a terasa, odkud je nádherný výhled na moře a ostrov Praslin. Ručníky a slunečníky vám půjčí zdarma u bazén. Můžete si zaplatit lekce potápění, projížďku na plachetnici, půjčit si kolo nebo výbavu na šnorchlování. Občas se v hotelu konají folklorní večery.

Pokoje (DZB) v bungalovech jsou vybaveny koupelnou, WC, fénem, telefonem, sejfem, televizí se satelitem, klimatizací, minibarem, automatem na čaj a kávu, terasou. Pokoje typu DZC jsou umístěny v chatkách se slaměnou střechou. Jsou vybaveny stejně jako pokoje v bungalovech, ale jejich zařízení lépe vypadá. Pod střechou jsou ještě 2 lůžka, ke kterým se dostanete jen po žebříku. Pokoje typu DZM jsou zařízeny v koloniálním stylu. Vybavení je stejné jako v předchozích typech. Jsou umístěny v hlavní budově. Mají k dispozici balkon.

Koupání na pláži u hotelu La Digue Island Lodge