Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Avani Barbarons Resort & Spa, Barbarons Bay (Mahé)

Seychelský hotel Avani Barbarons Resort & Spa

Poloha

4-hvězdičkový hotel Avani Barbarons Resort & Spa se nachází v klidné zátoce na západním pobřeží seychelského ostrova Mahé.

Leží přímo u cca 600 m dlouhé, mírně se svažující písečné pláže Barbarons. Přilehlý korálový útes je ideální ke šnorchlování. Slavná Pláž Grand Anse je dostupná pěšky během několika minut. Transfer z letiště trvá asi 25 minut.

Zařízení

Resort byl v roce 2014 znovuotevřen po celkové rekonstrukci. K ubytování nabízí celkem 124 pokojů v 2-patrových budovách s výhledem na zahradu nebo na moře.

Dále k jeho zařízení patří vstupní prostory, otevřené lobby s recepcí v moderním designu, internetový koutek (bez poplatku), hlavní restaurace, à-la-carte restaurant, bar a 2 obchody.

V upravené tropické zahradě s palmami a stromy takamaka je umístěn sladkovodní plavecký bazén, oddělený dětský bazén, sluneční terasa a pool / snack bar. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou k zapůjčení zdarma.

Sport a wellness

Pro ubytované hosty je k dispozici fitness, plážový volejbal, stolní tenis, tenisový kurt (s umělým osvětlením za příplatek). Pro ty nejmenší hosty je připraven dětský mini club AVANIKIDS (4-12 let), denně cca 8:00 - 16:00 hodin.

Za poplatek je potápěčské vybavení, potápění, surfování, motorizované vodní sporty, kurzy vaření, výlety na člunu, rybolov na otevřeném moři, půldenní a celodenní výlety pořádané hotelem, malé wellness centrum AVANISPA s ajurvédskými procedurami, masážemi a kosmetickými procedurami.

Ubytování

Komfortně a moderně zařízené AVANI pokoje (cca 32 m²) jsou vybavené prostornou koupelnou s odděleným WC, vysoušečem vlasů, župany, posezením, telefonem, satelitní TV, trezorem, DVD přehrávačem, Wi-Fi, minibarem (za poplatek), přístrojem na přípravu kávy / čaje, klimatizací, zařízenou terasou nebo balkónem.

K dispozici jsou pokoje s výhledem do zahrady v blízkosti pláže a spa, s výhledem na bazén a zahradu, s výhledem na moře nebo přímo na pláži s výhledem na moře.

AVANI suity s výhledem na moře se nacházejí v horních patrech a jsou prostornější (cca 65 m²), mají navíc vanu, samostatný sprchový kout a obývací pokoj, balkón s přímým výhledem na moře.

Stravování

Snídaně formou bohatých švédských stolů, možná je také polopenze (večeře formou bufetu nebo à-la-carte), případně plná penze (obědy formou à-la-carte). Příležitostně jsou pořádány tématické večery.

V hlavní restauraci "Elements" se podávají snídaně, obědy a večeře. Vlastní pekárna dodává denně čerstvé pečivo. V à-la-carte asijské restauraci "Tamarind" na pláži je nádherný výhled na Indický oceán. Občerstvení a koktejly se podávají ve večerních hodinách na střešní terase v "Gravity" baru s lounge.

(údaje jsou z roku 2014)

Seychelský hotel Avani Barbarons Resort & Spa s pláží
Seychelský hotel Avani Barbarons Resort & Spa s bazénem
Seychelský hotel Avani Barbarons Resort & Spa s restaurací
Seychelský hotel Avani Barbarons Resort & Spa - ubytování

Místo

Hotel Avani Seychelles Barbarons Resort & Spa 4° 41' 0.1608" S, 55° 27' 16.938" E
Location